Får man ett korrektur innan man beställer?

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur samt en offert där du får se ditt tryck på just den produkt du önskar.

Hur beställer jag?

Enklaste sättet att beställa är att lägga produkterna i din varukorg och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.Vill du, så kan du även skicka in din beställning per mejl till info@rich-port.se.

Får man se provtryck innan leverans?

Du får alltid se en digital illustration om var trycket placeras på produkten som du måste godkänna innan produktion.

I vilket filformat ska mitt tryck vara?

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS och PDF. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Vad har ni för betalningsvillkor?

Efter godkänd kreditprövning är normala betalningsvillkor 15 dagar netto. Har du som beställare andra krav, är du välkommen att kontakta oss för en dialog.
I de situationer då vi inte kan bevilja 15 dagars kredit, behövs en förskottsbetalning.

Hur lång är leveranstiden?

Normal leveranstid på produkter med tryck står angivet på respektive produkt och brukar ligga runt 3-4 veckor. Viktigt att tänka på är att leveranstiden gäller från ditt godkännande. Glöm inte att meddela din eventuella deadline innan du lägger din beställning. Lagerhållna varor 3-4 dagars leveranstid.

Hur skickas mina produkter?

Vi skickar som företagspaket, vilket betyder att din adress måste vara bemannad. Vi skickar med flera olika fraktbolag. För att veta vilket bolag din försändelse skickas med, kontakta din säljare.

Beskrivande text till sidan